Logo FB Veiligheidsdiensten

Heeft u met spoed beveiliging nodig?

FB Veiligheidsdiensten levert spoedbeveiliging voor inzet waarbij haast geboden is. In de stad Groningen kunnen wij na afroep binnen anderhalf uur operationeel zijn.

Onze dienstverlening en ondersteuning is zeer uitgebreid. Zo hebben onze mensen ruime ervaring met:

Zorgbeveiliging

Beveiliging huisbezoek

Ambulante beveilinging

Begeleiding nutsbedrijven

Bewaking onroerend goed

Groepswerker

Uitvaartbeveiliging

Baliewerkzaamheden

Hotelreceptie diensten

Begeleiding deurwaarders

Ziekenhuisbewaking

Pedagogisch medewerker

Spoedbeveiliging / inzet

Wij leveren spoedinzet voor verschillende en zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Dit is zeer uitlopend. Onveiligheid, agressie en intimidatie zijn een aantal facetten die ons dagelijks bezighouden. Wij weten dit als geen ander door onze branchegenoten en de opdrachtgevers waar we voor werken.

Wij van FB Veiligheidsdiensten willen met onze inzet uw veiligheid vergroten en ervoor zorgen dat u en uw medewerkers de werkzaamheden zo veel als mogelijk zonder problemen kunnen uitvoeren. “Als je je ongemakkelijk voelt in een situatie, ontstaat er spanning. Je ervaart stress, je hart klopt sneller, je komt moeilijk uit je woorden.” We herkennen het allemaal wel.  Maar met de wetenschap dat wij van FB Veiligheidsdiensten u bij kunnen staan in de uitvoering van uw werkzaamheden stelt u gerust. In de stad Groningen zijn wij binnen anderhalf uur bij u op kantoor of op de afgesproken plek en in de provincies Drenthe en Friesland maximaal binnen 2 uur op de aangewezen locatie.

De ervaring van onze mensen is zeer divers. Voor elke bedrijfstak kunnen wij de mensen  leveren die kennis hebben van u werkzaamheden met als grote toevoeging VEILIGHEID en VEILIG WERKEN!

Meer weten? Bel, mail of app ons!